Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
JAZZ BODAS DE FIGARO
amb versió de Paco Mir

‘Jazz Bodas de Figaro’ és –el títol no enganya– una versió jazzística de l’obra de Mozart en la qual els cantants interpreten les seves àries a la manera tradicional però l’acompanyament és a càrrec d’un trio de jazz que, conservant els tempos originals, reinventa la partitura amb uns arranjaments tan insòlits com enlluernadors.

Dramatúrgicament, es converteix en un assaig de la mateixa funció en la qual un director condueix l’acció entre els personatges. Les explicacions del director redueixen els recitatius a les frases més significatives i reforcen la trama còmica de l’obra. Visualment veurem com l’escenari es transforma des de la nuesa del primer assaig a la vistositat de la nit de l’estrena. I musicalment sentirem la música de sempre, cantada a un altíssim nivell, però amb uns acompanyaments que ens oferiran una nova perspectiva d’alguna cosa molt coneguda.

Una combinació de jazz i òpera espectacular!


Espectacle en castellà

DURADA
01:30h
DIRECCIÓ

Paco Mir

DIRECCIÓ MUSICAL

Jaume Vilaseca

ADAPTACIÓ JAZZÍSTICA

Jaume Vilaseca

INTÈRPRETS

Axier Sánchez
Montserrat Seró
Marco Moncloa
Lola Casariego
Mar Esteve
Xavi Fernández
Francisco J. Sánchez
Alba Boix

MÚSICS

Guillem García (piano)
Keke Martín (contrabaix)
Adrià Claramunt (bateria)

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador