Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
JO JET I MARIA RIBOT
‘sant llorenç’

*ATENCIÓ: Aquest espectacle ha quedat reprogramat a aquesta data, ja que es va haver de suspendre la funció del dia 4 d'abril, d’acord amb les mesures preses per pal·liar els efectes del Coronavirus. 

 

Les mesures de seguretat i higiene estaran garantides a tots els espais, que veuran reduït al 50% el seu aforament i on, de moment, serà obligatori fer ús de mascareta durant les funcions.

 

 RECORDS I LLEGAT EMOCIONAL SÓN LA LLAVOR DEL TERCER DISC DELS MANRESANS JO JET I MARIA RIBOT

 

En plena efervescència, els manresans Jo Jet i Maria Ribot pre - senten la gira del seu tercer treball, ‘sant llorenç’, en la qual propo - sen una mirada sobre el llegat emocional que deixa el pas de les generacions sobre les persones, els llocs i la societat, simbolitzat en el record d’infantesa.

Aquest plantejament de mirar endavant sense perdre l’essència els porta al nou directe. Al duet de guitarra espanyola i veus s’hi afe - geix la força i l’actitud d’una bateria (Josep Cordobés Miravitlles). I és aquest instrument convidat el que, mitjançant la il·luminació dinàmica, dissenya i acompanya, en directe, l’espectacle de llums sobre l’escena.

ENTRADES
DATES
dijous, 2 de juliol de 2020 - 20:00 h