Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
JOAN GARRIGA I EL MARIATXI GALÀCTIC
‘Nocturns de vetlla i revetlla’

*ATENCIÓ: Aquest espectacle ha quedat suspès en compliment de les directrius anunciades per la Generalitat de Catalunya, i també d’acord amb les mesures preses per l’Ajuntament de Manresa, per pal·liar els efectes del Coronavirus. COMUNICAT

 

VENIU A DESCOBRIR EL PRIMER DISC DEL FUNDADOR DE DUSMINGUET I LA TROBA KUNG-FÚ, ARA FIGURA CLAU DE LA MÚSICA POPULAR DEL S.XXI

 

Després de compondre i interpretar en directe la banda sonora dels dos darrers muntatges teatrals d’Oriol Broggi (‘Bodas de sangre’ i ‘La bona persona de Sezuan’), Joan Garriga, líder de Dusminguet i de La Troba Kung-Fú, presenta ara la seva nova banda: el Mariatxi galàctic.


Amb l’habitual instrumentació dels grups norteños mexicans però amb uns patrons arrelats a la “Rúmbia”, aquest híbrid de rumba catalana i cúmbia llatina amb denominació d’origen vallesana que ell va inventar, ‘Nocturns de vetlla i revetlla’ és justament això: vals i havanera, dub i polka, bodega de barri i taverna de Kurt Weill.

ENTRADES
DATES
dissabte, 2 de maig de 2020 - 20:30 h