Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
MÚSICA
KURSAAL - SALA PETITA
JOAN MASDÉU
Els Whiskyn’s, 25 anys després

Joan Masdéu va ser el cantant i líder dels Whiskyn’s durant tota la trajectòria del grup, entre els anys noranta i la primera dècada ¡ dels dos mil. Amb ells va fer més de set-cents concerts, incloent una petita gira per l’Uruguai i l’Argentina, va gravar nou discos d’estudi i van rebre diversos premis. El grup es va acomiadar amb un concert multitudinari el setembre del 2009 i a partir d’aquell moment Joan Masdéu va iniciar la seva carrera en solitari, que fins ara arriba als deu anys i tres discos.

L’octubre d’enguany es compliran els 25 anys del primer disc dels Whiskyn’s. Per commemorar-ho, Joan Masdéu gravarà un CD en què revisarà les cançons més significatives del grup en un format més nu, acompanyat pel guitarrista Oest de Franc. Amb ell es presentarà a la Sala Petita per oferir-nos les cançons del disc i un grapat de les seves. Serà la seva segona visita al Club de la Cançó i estem segurs que ens deixarà aquell dolç sabor de boca que ens fa sortir amb un gran assossec i una bona dosi d’optimisme.

DURADA
01:15h
VEU I GUITARRA

Joan Masdéu 

GUITARRA I VEUS

Oest de Franc

Organitza
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
MÚSICA
dijous, 24 d'octubre - 20:00 h
MÚSICA
dissabte, 30 de novembre - 19:00 h
MÚSICA
divendres, 20 de setembre - 21:00 h
MÚSICA
22 i 23 de setembre - Diverses sessions