Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
JOAN MASDÉU
Els Whiskyn’s, 25 anys després

Joan Masdéu va ser el cantant i líder dels Whiskyn’s durant tota la trajectòria del grup, entre els anys noranta i la primera dècada ¡ dels dos mil. Amb ells va fer més de set-cents concerts, incloent una petita gira per l’Uruguai i l’Argentina, va gravar nou discos d’estudi i van rebre diversos premis. El grup es va acomiadar amb un concert multitudinari el setembre del 2009 i a partir d’aquell moment Joan Masdéu va iniciar la seva carrera en solitari, que fins ara arriba als deu anys i tres discos.

L’octubre d’enguany es compliran els 25 anys del primer disc dels Whiskyn’s. Per commemorar-ho, Joan Masdéu gravarà un CD en què revisarà les cançons més significatives del grup en un format més nu, acompanyat pel guitarrista Oest de Franc. Amb ell es presentarà a la Sala Petita per oferir-nos les cançons del disc i un grapat de les seves. Serà la seva segona visita al Club de la Cançó i estem segurs que ens deixarà aquell dolç sabor de boca que ens fa sortir amb un gran assossec i una bona dosi d’optimisme.

DURADA
01:15h
VEU I GUITARRA

Joan Masdéu 

GUITARRA I VEUS

Oest de Franc

Organitza
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador