Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
JOAN MASDÉU
Els Whiskyn’s, 25 anys després

Joan Masdéu va ser el cantant i líder dels Whiskyn’s durant tota la trajectòria del grup, entre els anys noranta i la primera dècada ¡ dels dos mil. Amb ells va fer més de set-cents concerts, incloent una petita gira per l’Uruguai i l’Argentina, va gravar nou discos d’estudi i van rebre diversos premis. El grup es va acomiadar amb un concert multitudinari el setembre del 2009 i a partir d’aquell moment Joan Masdéu va iniciar la seva carrera en solitari, que fins ara arriba als deu anys i tres discos.

L’octubre d’enguany es compliran els 25 anys del primer disc dels Whiskyn’s. Per commemorar-ho, Joan Masdéu gravarà un CD en què revisarà les cançons més significatives del grup en un format més nu, acompanyat pel guitarrista Oest de Franc. Amb ell es presentarà a la Sala Petita per oferir-nos les cançons del disc i un grapat de les seves. Serà la seva segona visita al Club de la Cançó i estem segurs que ens deixarà aquell dolç sabor de boca que ens fa sortir amb un gran assossec i una bona dosi d’optimisme.

ENTRADES
DATES
dijous, 26 de setembre de 2019 - 20:00 h