Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Teatre
LA CAIGUDA DELS DÉUS
Grup de Teatre Els Carlins de Manresa

El Grup de Teatre de la Sala Els Carlins portarà a la sala petita el seu darrer muntatge, ‘La caiguda dels déus’, basat en la pel·lícula de Lucino Visconti.

'La caiguda dels déus’, retrata un moment molt precís de crisi en les capes socials més privilegiades quan naixia el nazisme a Alemanya. L’obra descriu el declivi i decadència d’una aristocràtica família alemanya, propietària d’una indústria siderúrgica, durant l’ascens al poder del nacionalsocialisme. Les diferents sensibilitats vers el govern d’Adolf Hitler i la lluita pel control de l’empresa provoquen una veritable tragèdia a la família i, alhora, la confusió entre allò que era convenient des del punt de vista de l’egoisme de classe i el necessari davant una societat que havia perdut el nord.

Ens trobem davant d’una reflexió de rabiosa actualitat en què la llavor del nazisme ens aboca a mirar cap a l’ascens de la ultradreta actual al nostre món.

ENTRADES
DATES
divendres, 27 de setembre de 2019 - 21:00 h