Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
Teatre
LA DONA FANTASMA
amb la companyia T de Teatre

La companyia T de Teatre torna al Kursaal amb ‘La dona fantasma’, una comèdia delirant, una sàtira immoral sobre la moral, una revisió sobre la funció de la ficció, un retorn a la infància, al primer amor, al moment en què tot era possible, com en el teatre.

Quatre mestres, a finals dels anys setanta, porten una vida intensa i melancòlica, marcada per la cura dels pares i dels fills, pels desenganys amorosos... Quelcom extraordinari irromp en aquesta quotidianitat esglaiadora: una dona fantasma.

LES T DE TEATRE TORNEN AL KURSAAL AMB AQUESTA SÀTIRA IMMORAL SOBRE LA MORAL

L’aparició del fantasma és la porta d’entrada a un altre món: el del passat, el de la memòria. La ficció per explicar l’impossible. El teatre com a sessió d’espiritisme. De fantasmes, d’espectres, de morts que parlen; de tot això està feta la història, i de tot això està fet el teatre. Què és ser un fantasma? Només el teatre ho pot respondre.

ENTRADES
DATES
dissabte, 23 de novembre de 2024 - 20:00 h
PREUs
22,00
18,00
6,00
ESPAI
Sala Gran
Passeig Pere III, 35 - MANRESA
ET POT INTERESSAR
VEURE’N MÉS