Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
LA MASCARADA
de Molière i Jean Baptiste Lully

‘La Mascarada’ dels Pirates Teatres és una adaptació del clàssic d’El Burgès Gentilhome de Molière i Jean Baptiste Lully, estrenada el 1670 davant el rei Lluís XIV al castell de Chambord. Una obra que parla d’engany, d’hipocresia i de bogeria a parts iguals. Un retrat d’una societat pendent de les aparences.

Angelina Fontaine i la seva criada Nicolaua viuen amb certa preocupació i molta burla les ànsies de popularitat del seu marit. Ell, Tomàs Jourdain, tindrà dos dies per aprendre a ser una persona influent, cosa que farà amb l’ajuda del seu amic Dorante. Aquestes aspiracions topen amb les de la seva filla Lucila, que vol casar-se per amor amb el jove Claudi.

Un espectacle amb canvis de personatges constants, situacions ridícules, música en directe, corredisses i pirouettes. 

Una comèdia que parla de relacions familiars i socials, d’aparences i realitats, en què cadascú porta la seva pròpia màscaraConsulta les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 AQUÍ

DURADA
01:30h
ADAPTACIÓ

Els Pirates Teatre

DIRECCIÓ

Adrià Aubert

DIRECCIÓ MUSICAL

Ariadna Cabiró

INTÈRPRETS

Laura Aubert
Ariadna Cabiró
Ricard Farré
Laura Pau
Anna Romaní
Adrià Aubert

 

 

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador