Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
LA NETA DEL SR. LINH
de Philippe Claudel

LLUÍS HOMAR INTERPRETA AQUEST MONÒLEG QUE REFLEXIONA SOBRE LA SITUACIÓ DELS REFUGIATS A EUROPA

 

‘La neta del senyor Linh’ és una obra dirigida pel director belga Guy Cassiers a partir de la novel·la homònima de Philippe Claudel i amb Lluís Homar com a protagonista. Dalt de l’escenari, Homar, com ja vam veure a ‘Terra Baixa’, interpreta tots els papers del muntatge (el narrador, el senyor Linh i el senyor Bark) i juga amb tots els recursos escènics: acció dramàtica, paraules, imatges, música, so, projeccions... Així, porta a escena una faula sobre l’exili, la soledat i la recerca de la identitat.


Un espectacle sobre la força de la imaginació i la representació, que té un color i una atmosfera únics, que se centra en el tema dels refugiats, un dels grans reptes d’Europa en aquest moment.

 

*Per motius tècnics de la producció, l'espectacle ‘La neta del Sr. Linh', protagonitzat per Lluís Homar i programat el dissabte 8 de febrer a les 20:30h al teatre Conservatori, ha canviat de data i ubicació. La funció s'ha traslladat al 14 de febrer, a la sala gran del Kursaal i a la mateixa hora, les 20:30 h. 

DURADA
01:15h
DIRECTOR

Guy Cassiers

TRADUCCIÓ

Sergi Belbel

INTÈRPRET

Lluís Homar

FOTOGRAFIA

David Ruano

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador