Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Teatre
LA NETA DEL SR. LINH
de Philippe Claudel

LLUÍS HOMAR INTERPRETA AQUEST MONÒLEG QUE REFLEXIONA SOBRE LA SITUACIÓ DELS REFUGIATS A EUROPA

 

‘La neta del senyor Linh’ és una obra dirigida pel director belga Guy Cassiers a partir de la novel·la homònima de Philippe Claudel i amb Lluís Homar com a protagonista. Dalt de l’escenari, Homar, com ja vam veure a ‘Terra Baixa’, interpreta tots els papers del muntatge (el narrador, el senyor Linh i el senyor Bark) i juga amb tots els recursos escènics: acció dramàtica, paraules, imatges, música, so, projeccions... Així, porta a escena una faula sobre l’exili, la soledat i la recerca de la identitat.


Un espectacle sobre la força de la imaginació i la representació, que té un color i una atmosfera únics, que se centra en el tema dels refugiats, un dels grans reptes d’Europa en aquest moment.

 

*Per motius tècnics de la producció, l'espectacle ‘La neta del Sr. Linh', protagonitzat per Lluís Homar i programat el dissabte 8 de febrer a les 20:30h al teatre Conservatori, ha canviat de data i ubicació. La funció s'ha traslladat al 14 de febrer, a la sala gran del Kursaal i a la mateixa hora, les 20:30 h. 

ENTRADES
DATES
divendres, 14 de febrer de 2020 - 20:30 h