Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Teatre
LA PELL FINA
de Yago Alonso i Carmen Marfà

DIENT LES VERITATS... ES PERDEN LES AMISTATS, UNA COMÈDIA AMB EL SEGELL DE LA SALA FLYHARD

El Nacho i la Miranda, una jove parella de Barcelona, visiten uns amics que acaben de ser pares per conèixer el petit Jan. Tot sembla anar bé fins que el Nacho deixa anar, sense donar-li gaire importància, que el bebè de l’Eloi i la Sònia... és molt lleig. A partir d’aquí, i tot i que els recents estrenats pares intenten treure ferro a l’assumpte, l’ambient s’enrareix i comencen a sortir a la llum algunes altres veritats que fins ara cadascú guardava.

‘La pell fina’ parla de tot allò que no estem preparats per dir ni per rebre. Dir la veritat està molt bé, però... què passa quan aquesta veritat ofèn? Cal dir-la? Aquesta obra reflexiona, en clau d’humor, sobre la manera que tenim de tractar- nos. Ens cuidem prou els uns als altres? Temes com la maternitat, el talent o les relacions de parella posen de manifest que tenir cura dels altres segueix sent una assignatura pendent.

ENTRADES
DATES
divendres, 5 de maig de 2023 - 20:00 h