Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
Teatre
LA SANTA ESPINA
d’Àngel Guimerà

Qui no coneix o ha sentit mai la sardana de ‘La Santa Espina’? Però el que molta gent no sap és que aquesta sardana forma part de l’obra de teatre que Àngel Guimerà va estrenar el 1907 amb gran èxit i que posteriorment fou prohibida durant la dictadura de Primo de Rivera. Ara, amb motiu de la celebració de l’Any Guimerà, Manresa recupera, amb un muntatge participatiu amb artistes i entitats manresanes, una de les obres més oblidades i també més imaginatives del dramaturg català.

UN MUNTATGE PARTICIPATIU AMB ENTITATS DE LA COMARCA I MÉS DE 60 ARTISTES DALT DE L’ESCENARI

El bover Gueridó està enamorat de la Maria, la pubilla del mas on treballa. Quan els pares d’ella se n’assabenten, l’acomiaden. Abans de marxar, Gueridó entra d’amagat a la casa i agafa, com a record, un ram de flors lligat amb un reliquiari que guarda un bocí de la Santa Espina. Aquest és tot just l’inici d’una rondalla còmica i fantàstica, plena de bruixes, encanteris, prínceps i illes allunyades que ens descobrirà un nou Guimerà.

DATES
dissabte, 14 de setembre de 2024 - 20:00 h
diumenge, 15 de setembre de 2024 - 12:00 h
PREUs
12,00
10,00
ESPAI
Espai Escènic
Mestre Blanch, 4 - MANRESA
ET POT INTERESSAR
VEURE’N MÉS