Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
Òpera
LA SCALA DI SETA
de Gioachino Rossini

Els Amics de l’Òpera de Sarrià -una nova associació que té com a missió la difusió de l’òpera i de la cultura- ens ofereixen ‘La Scala di seta’, una òpera en un acte de Gioachino Rossini, amb llibret de Giuseppe Maria Foppa, basat en l’obra ‘L’Échelle de Soie’, de François-Antoine-Eugène de Planard i estrenada a Venècia el 1812. 

L’òpera presenta Dormont, qui ha promès en matrimoni Blansac la seva pupil·la Giulia, però ella està casada secretament amb Dorville, al qual rep totes les nits a la seva cambra pujant per una escala de seda. Afortunadament, una cosina de Giulia, que també viu a la casa, estima Blansac. Un criat embolica la situació que, entre falses cites i inútils pesars d’enamorat, desemboca en el sextet final amb la reconciliació de tots els amants.

Estem contents d’acollir al Conservatori aquesta nova temporada Òpera de Cambra de Barcelona, amb la voluntat de sumar una oferta nova i complementària a la que ofereixen, des de fa 36 anys, els Amics de l’Òpera de Sabadell. 

ENTRADES
DATES
diumenge, 10 de febrer de 2019 - 18:00 h