Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
TEATRE
KURSAAL - SALA GRAN
LA TEMPESTA
de William Shakespeare
ENTRADES
15,00
12,00
6,00

*ATENCIÓ: Aquest espectacle ha quedat reprogramat a aquesta data, ja que es va haver de suspendre la funció del dia 26 d'abril, d’acord amb les mesures preses per pal·liar els efectes del Coronavirus. 

 

LA COMPANYIA PARKING SHAKESPEARE, AMB FORTES ARRELS MANRESANES, PRESENTA ‘LA TEMPESTA’ A LA SALA GRAN DEL KURSAAL

 

La companyia Parking Shakespeare, que ja fa 10 anys que cada es - tiu ofereix al Parc de l’Estació del Nord de Barcelona un Shakespea - re a l’aire lliure portarà a la sala gran del Kursaal ‘‘La tempesta’ ’, la darrera obra de Shakespeare i en la qual mostra tota l’experiència acumulada al llarg de la seva vasta carrera.

La proposta del dramaturg Marc Rosich per aquest nou muntat - ge de ‘La tempesta’ vol treure el màxim partit a les forces de la companyia Parking Shakespeare, amb qui el director ja ha treba - llat en el drama a ‘Woyzeck’ i en la comèdia ‘Les alegres casades de Windsor’.

 

Consulta les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 AQUÍ

DURADA
01:30h
ADAPTACIÓ I DIRECCIÓ

Marc Rosich

DIRECCIÓ ARTÍSTICA

Pep Garcia- Pascual

INTÈRPRETS

Mireia Cirera, Ester Cort, Adrià Díaz, José Pedro Garcia Balada, Pep Garcia-Pascual, Carles Gilabert, Davo Marín, Carme Milán, Santi Monreal, Ricard Sadurní i Àlvar Triay.

MÚSICA ORIGINAL

Marc Sambola

PRÒLEG

A partir d’un fragment del llibre "Canto jo i la muntanya balla" d'Irene Solà.

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
TEATRE
dijous, 25 de març - 20:00 h
TEATRE
diumenge, 24 de gener - 18:00 h
TEATRE
30 i 31 de gener - Diverses sessions
TEATRE
divendres, 5 de febrer - 20:00 h