Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
LAURA POULAIN
‘I’ve made it’

LA DESCOBERTA DE LAURA POULAIN, UN CONCERT DE VERSIONS I CANÇONS INDIE-POP

Amb una sòlida formació musical, la cantant i compositora bagenca Laura Poulain viu la música amb una passió intensa. El 2018, amb l’Èric Sans, va formar Bluebell Duet i el 2019 guanyaven el concurs Llumplugged. Gràcies a aquell premi van gravar el seu primer CD, aparegut el 2020 i patrocinat per les Cases de la Música.

Paral·lelament, la Laura va iniciar el seu camí en solitari i la reclusió de la pandèmia li va servir per desfermar tota la seva creativitat. Laura Poulain té cinc singles editats en format digital. Les seves cançons són a Spotify i al seu Instagram, però on pot expressar millor la faceta d’artista és a l’escenari. Ens complau oferir-li el d’El Club de la Cançó perquè tingui al seu voltant el públic que l’escolta a les xarxes i el que tingui interès per descobrir-la. Volem gaudir en directe de les seves versions i de les composicions pròpies. Una música que alguns etiqueten d’indie-pop. Cançons tranquil·les, càlides i elegants com ho és ella.

DURADA
01:00h
VEU, UKELELE BARÍTON, GUITARRA I TECLATS

Laura Poulain

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador