Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
LAURA POULAIN
‘I’ve made it’

LA DESCOBERTA DE LAURA POULAIN, UN CONCERT DE VERSIONS I CANÇONS INDIE-POP

Amb una sòlida formació musical, la cantant i compositora bagenca Laura Poulain viu la música amb una passió intensa. El 2018, amb l’Èric Sans, va formar Bluebell Duet i el 2019 guanyaven el concurs Llumplugged. Gràcies a aquell premi van gravar el seu primer CD, aparegut el 2020 i patrocinat per les Cases de la Música.

Paral·lelament, la Laura va iniciar el seu camí en solitari i la reclusió de la pandèmia li va servir per desfermar tota la seva creativitat. Laura Poulain té cinc singles editats en format digital. Les seves cançons són a Spotify i al seu Instagram, però on pot expressar millor la faceta d’artista és a l’escenari. Ens complau oferir-li el d’El Club de la Cançó perquè tingui al seu voltant el públic que l’escolta a les xarxes i el que tingui interès per descobrir-la. Volem gaudir en directe de les seves versions i de les composicions pròpies. Una música que alguns etiqueten d’indie-pop. Cançons tranquil·les, càlides i elegants com ho és ella.

ENTRADES
DATES
dijous, 3 de febrer de 2022 - 19:00 h