Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
Teatre
LES LUTHIERS
‘Viejos hazmerreíres’

La mítica companyia d’humor argentina Les Luthiers actuarà per primer cop al Kursaal amb la seva nova proposta’ Viejos Hazmerreíres’, una antologia dels espectacles més aclamats pel públic al llarg de la extensa trajectòria del grup, ara ja amb més de 51 anys sobre els escenaris, i amb obres com ‘Los Premios Mastropiero’, ‘Todo porque rías’, ‘Por Humor al Arte’ i ‘Lutherapia’.


En un format de Ràdio Tertúlia, com a homenatge a un mitjà que els va influir al llarg de la seva vida, el sextet argentí interpreta entre d’altres Las Majas del Bergantín (Zarzuela Náutica), Loas al Cuarto de Baño (Obra Sanitaria), Así Hablaba Salí Baba (Verdades Hindudables)...


L’espectacle, estrenat a Rosario el 2014, farà gira per l’Estat entre la tardor d’aquest 2018 i el 2019 passant per ciutats com Oviedo, Vigo, Santiago de Compostel·la, La Corunya, València, Barcelona i Madrid. Una oportunitat única de veure’ls a Manresa!

ENTRADES
DATES
dimarts, 12 de març de 2019 - 21:00 h