Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
L’HOME ÉS FEBLE
Sarsuela amb dansa urbana i música fusió

UNA DIVERTIDA SARSUELA AMB SEGELL MANRESÀ ADAPTADA AL SEGLE XXI

‘L’home és feble’ és una sarsuela del segle XIX adaptada al segle XXI que combina danses urbanes, fusió musical, veus líriques, doblatge en viu i teatre gestual. Una obra per poder arribar i fer gaudir a tots els públics d’una manera multi-artística, dinàmica i divertida.

Un muntatge interpretat amb el quartet musical Clazzics (Adrià Mas, Joel Díaz, Ricard Cots i Nil Moreno), les vocalistes Ainhoa Aguilar i Laia Mata, i un grup de ballarins liderats per Júlia Isanta. 

En aquesta història, la Tecla, criada de Don Luciano, es troba parlant amb Pascuala, que la galanteja. Ella, tot i que no li troba atractiu, està desitjosa de casar-se. Comenten que l'amo es sent sol i avorrit perquè la seva senyora, que està malalta, ha fet un viatge perquè la visitessin diferents metges. Una història plena d’embolics amorosos per recordar-nos que l’home és feble.

 

Consulta les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 AQUÍ

DURADA
01:00h
CANTANTS

Adrià Mas
Laia Mata
Ainhoa Aguilar

MÚSICS

Joel Díaz Vilà
Ricard Cots
Nil Moreno

 

 

BALLARINS - ACTORS

Júlia Isanta Soler
Laura Isanta
Carles Martínez

 

 

DIRECCIÓ ARTÍSTICA

Maria Voronkova

TÈCNIC DE LLUM I SO

Laura Parada

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador