Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Òpera
L’OCCASIONE FA IL LADRO
de Gioachino Rossini

*ATENCIÓ: Aquest espectacle ha quedat suspès en compliment de les directrius anunciades per la Generalitat de Catalunya, i també d’acord amb les mesures preses per l’Ajuntament de Manresa, per pal·liar els efectes del Coronavirus. COMUNICAT

 

UNA ÒPERA CÒMICA DE FORMAT MITJÀ EN EL MARC INCOMPARABLE DEL TEATRE CONSERVATORI

 

L’Òpera de Cambra de Barcelona -fins ara coneguda com Amics de l’Òpera de Sarrià-, que l’any passat ja va ser al Conservatori amb ‘La scala di seta’ de Rossini, torna ara per presentar-nos l’òpera còmica ‘L’ocassione fa il ladro’ d’Eugène Scribe i Gioachino Rossini.


En aquesta obra, la tempesta obliga don Parmenione i el seu criat Martino a buscar l’aixopluc d’un alberg. Mentre sopen arriba el comte Alberto i don Parmenione el convida a xerrar i beure. El comte explica que va camí de Nàpols delerós de conèixer la seva futura esposa i que marxarà quan amaini la pluja. A l’hora de pagar Martina se n’adona que don Alberto s’ha deixat la seva maleta i ha agafat per error la del seu amo. Obren la maleta i troben el retrat d’una noia preciosa. Llavors don Parmenione s’enamora d’ella i decideix prendre la identitat del comte i emportar-se la núvia.

ENTRADES
DATES
diumenge, 24 de maig de 2020 - 18:00 h