Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Teatre
L’OGRE VERD
Escola de Música Cal Moliner de Sallent

*ATENCIÓ: el musical 'L'ogre verd', que s'havia de representar al Teatre Kursaal el 2 de maig, ha quedat suspès. Les mesures preses per pal·liar el coronavirus impedeixen seguir el calendari d'assajos previst i els responsables de la producció s'han vist obligats a prendre aquesta decisió

 

UN MUSICAL PRESENTAT PER L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA CAL MOLINER DE SALLENT

 

Després de portar el musical ‘Annie’ al Kursaal el 2018, l’escola mu - nicipal de música Cal Moliner de Sallent, s’atreveix amb ‘L’ogre verd’. I ho fa amb el mateix objectiu: engrescar els sallentins i sa - llentines a fer una cosa diferent, treure el millor de cadascú i viure l’experiència de cantar, ballar i actuar, formant una companyia de persones que vibren quan actuen juntes i veuen el resultat d’un treball fet en equip.

‘L’ogre verd’ parla de la riquesa de ser únics i autèntics, així com de la importància de no jutjar el que veiem únicament per la seva aparença, ja que si mirem més enllà veurem coses sorprenents i fascinants.

ENTRADES
DATES
dissabte, 2 de maig de 2020 - 18:00 h