Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
Òpera
L’ÒPERA ÉS MEDECINA
Una producció de Simfonova amb Marcel Gorgori

SIMFONOVA és òpera, és orquestra, són grans veus, és espectacle audiovisual, és argument, i, sobretot, és comunicació còmplice i empàtica amb el públic, en concerts de gran format d’alta qualitat musical i comunicativa.

En aquesta nova producció de Simfonova, que comptarà amb les veus de Carles Cosías, Isabella Gaudí i Toni Marsol, acompanyades del pianista Josep Bufón, es proposa una mirada a com s’ha tractat la figura del metge i del personal sanitari, la medicina, i fins les pandèmies, al llarg de la història de l’òpera i,  que com és característica de SIMFONOVA, el comunicador Marcel Gorgori anirà desgranant amb bon humor i complicitat, des de l’escenari.

Un muntatge amb  fragments d’òperes tan conegudes com L’elisir d’amore, de Pagliacci, La Traviata, Le nozze di Figaro, Il barbiere di Siviglia, o Faust, entre d’altres. 

Un concert amb diversos fragments cinematogràfics i que també inclourà un petit record a la figura del còmic Joan Capri que, durant més de 40 anys, va fer riure el país parlant (bé i malament) dels metges, en monòlegs, entrevistes, i fins protagonitzant la popular sèrie de televisió, El doctor caparrós.

 

Una nova producció de Simfonova amb el comunicador Marcel Gorgori

 

Consulta les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 AQUÍ

 

ENTRADES
DATES
diumenge, 21 de març de 2021 - 18:00 h