Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
MADAMA BUTTERFLY
de Puccini

El Cor dels Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès tornen al Kursaal per presentar una de les òperes més estimades de Puccini, la trista història de la jove geisha japonesa Cio-Cio-San.

Es tracta d'una òpera en 3 actes, amb llibret de Luigi Illica i Giuseppe Gioacosa basat en una obra teatral de David Belasco. Es va estrenar al Teatre alla Scala de Milà, el 1904.

L'acció a 'Madama Butterfly' té lloc a Nagasaki (Japó), a principis del segle XX i és una de les òperes més emblemàtiques de l'autor, el drama de la gentil poncelleta oriental traïda i abandonada pel seu amant occidental, que ha aconseguit emocionar al gran públic al llarg dels anys, gaudint d'una orquestració pucciniana fascinant. 

DURADA
03:30h
ORQUESTRA

Orquestra Simfònica del Vallès

COR

Cor Amics de l'Òpera de Sabadell

SOLISTES

Carmen Solís, Enrique Ferrer, Manel Esteve, Anna Tobella, Jorge Juan Morata, Joan Garcia Gomà, Juan Carlos Esteve, Laura Obradors.

Organitza
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador