Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
MALSON D'UNA NIT D'ESTIU
Peça de creació amb textos de 'Jauría' de Jordi Casanovas, 'La Feréstega Domada' i 'Titus Andrònic' de Shakespeare, del film 'Magnòlia' i un text de Guillem Clua

Educa els teus fills amb el respecte perquè jo no hagi d’ensenyar a les meves filles a defensar-se.

En una societat on els homes estan acomodats no senten necessitat de reflexionar. Però la ignorància perpetua l’opressió. Et fa l’enemic, et fa l’opressor.

Lluita amb mi pels meus drets per erradicar la violència i llavors felicita’m, perquè aquell dia serà un gran dia per a tots. Aquell dia si que serà una festa.

 

Aquesta obra és una peça de creació a partir de textos de 'Jauría' de Jordi Casanovas, 'La Feréstega Domada' i 'Titus Andrònic' de Shakespeare, del film 'Magnòlia' i un text de Guillem Clua. La interpreten l'alumnat de Teatre Jove de l'Aula de Teatre del Kursaal.

 

DURADA
01:00h
DIRECCIÓ:

Guillem Cirera

INTÈRPRETS

INTERPRETADA PER ALUMNAT DE TEATRE JOVE L’AULA DE TEATRE DEL KURSAAL

Núria Barrera Sanllehí, Guillem Valle Santasmasas, Núria Llorens de la Cruz, Marc Romera Elvira, Martina Puig Orcero, Marc Montraveta Capsada, Víctor Martínez Solé,  Iria Ramon Castell, Núria del Àguila Munté, Berta Ros Esquius, Aina Cervera Garriga, Ariadna Castelló Caus, Zoe Cost Alarcon, Judit Roca Lleonart, Anna Garcia Catasús, Ariadna Delis Pons i Júlia Rius Major.

LLETRA I INTÈRPRET DE LA CANÇÓ:

Duna Salvador

MANIFEST:

Núria Llorens

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador