Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
MALSON D'UNA NIT D'ESTIU
Peça de creació amb textos de 'Jauría' de Jordi Casanovas, 'La Feréstega Domada' i 'Titus Andrònic' de Shakespeare, del film 'Magnòlia' i un text de Guillem Clua

Educa els teus fills amb el respecte perquè jo no hagi d’ensenyar a les meves filles a defensar-se.

En una societat on els homes estan acomodats no senten necessitat de reflexionar. Però la ignorància perpetua l’opressió. Et fa l’enemic, et fa l’opressor.

Lluita amb mi pels meus drets per erradicar la violència i llavors felicita’m, perquè aquell dia serà un gran dia per a tots. Aquell dia si que serà una festa.

 

Aquesta obra és una peça de creació a partir de textos de 'Jauría' de Jordi Casanovas, 'La Feréstega Domada' i 'Titus Andrònic' de Shakespeare, del film 'Magnòlia' i un text de Guillem Clua. La interpreten l'alumnat de Teatre Jove de l'Aula de Teatre del Kursaal.

Espectacle guardonat amb un dels Premios Buero de Teatro Joven. 

DURADA
01:00h
DIRECCIÓ

Guillem Cirera

INTÈRPRETS

INTERPRETADA PER ALUMNAT DE TEATRE JOVE L’AULA DE TEATRE DEL KURSAAL

Núria Barrera Sanllehí, Guillem Valle Santasmasas, Núria Llorens de la Cruz, Marc Romera Elvira, Martina Puig Orcero, Marc Montraveta Capsada, Víctor Martínez Solé, Íria Ramon Castell, Núria del Águila Munté, Aina Cervera Garriga, Ariadna Castelló Caus, Zoe Cost Alarcon, Judit Roca Lleonart, Anna Garcia Catasús, Ariadna Delis Pons, Júlia Rius Major i Patricia Benito Simon.

LLETRA I INTÈRPRET DE LA CANÇÓ

Duna Salvador

MANIFEST

Núria Llorens

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador