Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
MANEL CAMP & CANÇÓ
Tribut a les veus dels cantautors

UNA CITA MUSICAL D’ALÇADA, EN QUÈ MANEL CAMP VOL HOMENATJAR EL GRANS DE LA ‘CANÇÓ’

Són molts els vessants artístics que ha explorat Manel Camp. Alguns d’ells seran sorprenents per a una majoria, però sempre hi haurà, a l’imaginari compartit, en Manel acompanyant els màxims exponents de la Cançó catalana. Es tracta d’un compromís musical que, a més de la complicitat amb el cantant, també hi aporta música sense paraules, una música plena de sensibilitat, que traspua el seu compromís amb el país...

Una GRAN proposta de celebració, al GRAN Teatre Kursaal, amb els GRANS de la Cançó però, sobretot, amb un GRAN públic que ha acompanyat el Manel en tota la seva trajectòria.

Un homenatge-tribut de Manel Camp a les veus dels cantautors amb molts dels seus protagonistes com a convidats d’excepció.

La llista de convidats encara és oberta i s’esperen noves incorporacions fins als darrers dies. De moment, però, ja hi ha confirmats per actuar al teatre Kursaal: Quico Pi de la Serra, Marina Rossell, Lloll Bertran i Celdoni Fonoll, Miquel Pujadó, Lídia Pujol, Miquel Gil, Lucrecia, Factoria Mascaró, Marco Mezquida, Marcel Gros, Toni Parera Fons, Joan Isaac, Montse Circuns, Pep Picas... La periodista manresana Núria Bacardit serà la presentadora d’aquest concert especial, en què es podrà escoltar un repertori molt variat, des de peces pròpies de Manel Camp o versions, a poemes musicats

ENTRADES
DATES
diumenge, 24 d'abril de 2022 - 18:00 h