Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Teatre
MARE DE SUCRE
de Claudia Cedó

UNA PRODUCCIÓ DEL TNC AMB EL BAGENC MARC BUXADERAS ENTRE EL REPARTIMENT

La Cloe té vint-i-set anys, discapacitat intel·lectual i un desig dins les entranyes des de petita. La incomprensió de la seva família, la fundació on viu i la seva comunitat la durà a una lluita pels seus drets sense precedents, a una rebel·lió maldestra contra una situació injusta que li ha pres el poder de decisió del seu propi cos.

S’enfrontarà a la llei dels homes per aconseguir el seu anhel, íntim i natural: quedar-se embarassada i tenir un fill. Però el viatge la farà dubtar d’ella mateixa. Seria ella una bona mare? Quina és la capacitat que ens converteix en bones mares i bons pares? Totes les persones amb discapacitat estan incapacitades per afrontar la maternitat?

Mare de Sucre reflexiona sobre el tracte que donem com a societat a les persones amb diversitat funcional. Un espectacle amb repartiment inclusiu, produït per Escenaris especials i el TNC.

ENTRADES
DATES
dissabte, 23 d'abril de 2022 - 20:00 h