Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
MARE DE SUCRE
de Claudia Cedó

UNA PRODUCCIÓ DEL TNC AMB EL BAGENC MARC BUXADERAS ENTRE EL REPARTIMENT

La Cloe té vint-i-set anys, discapacitat intel·lectual i un desig dins les entranyes des de petita. La incomprensió de la seva família, la fundació on viu i la seva comunitat la durà a una lluita pels seus drets sense precedents, a una rebel·lió maldestra contra una situació injusta que li ha pres el poder de decisió del seu propi cos.

S’enfrontarà a la llei dels homes per aconseguir el seu anhel, íntim i natural: quedar-se embarassada i tenir un fill. Però el viatge la farà dubtar d’ella mateixa. Seria ella una bona mare? Quina és la capacitat que ens converteix en bones mares i bons pares? Totes les persones amb discapacitat estan incapacitades per afrontar la maternitat?

Mare de Sucre reflexiona sobre el tracte que donem com a societat a les persones amb diversitat funcional. Un espectacle amb repartiment inclusiu, produït per Escenaris especials i el TNC.

DURADA
02:00h
DIRECCIÓ

Clàudia Cedó

INTÈRPRETS

Andrea Álvarez
Marc Buxaderas
Mercè Méndez
Judith Pardàs
Maria Rodríguez
Teresa Urroz
Anna Barrachina 

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador