Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Públic familiar
MENUDA COMÈDIA
CIa. Jordi del Rio

*ATENCIÓ: Aquest espectacle ha quedat reprogramat a aquesta data, ja que es va haver de suspendre la funció del dia 21 de novembre, d’acord amb les mesures preses per pal·liar els efectes del Coronavirus.

 

Menuda Comèdia! utilitza diverses tècniques teatrals: el text, el gest, el clown, manipulació d’objectes, joc coreogràfic i una banda sonora acurada que dona la possibilitat de traslladar l’espectador als diferents ambients proposats d’una manera senzilla i efectiva. Fent sentir la màgia del teatre en un espai de temps que s’atura. 

A Menuda Comèdia!, a part de voler aconseguir que el públic rigui i desconnecti per una estona de les rutines diàries, parla de la necessitat de preservar la cultura i el patrimoni a partir de la història d’uns operaris municipals que aprenen a estimar un teatre que l’alcalde els ha manat desallotjar abans de ser enderrocat per obrir un centre comercial. 

 Menuda Comèdia! és un espectacle creat per fer gaudir a un públic tan heterogeni com el familiar.

 

Espectacle recomanat a partir de 4 anys.

Consulta les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 AQUÍ

 

ENTRADES
DATES
dissabte, 19 de desembre de 2020 - 17:30 h