Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
Música
Dansa
MUCHA MUCHACHA I LOS VOLUBLE
‘Para cuatro jinetes’ - Inaugural Fira Mediterrània

Després de l’èxit de la seva òpera prima, les quatre amazones de la companyia Mucha Muchacha, tornen a rellegir la dansa popular aliant-se amb Los Voluble i Celso Giménez (La Tristura) per a oferir- nos una rave folklòrica que cavalca a través dels temps.

UNA ‘RAVE’ FOLKLÒRICA QUE CONNECTA PASSAT, PRESENT I FUTUR

‘Para cuatro jinetes’ és una obra que parla sobre el cos que és capaç de contenir els temps... un cos que és genet i cavall alhora, cavalcant les ficcions del nostre passat, present i futur en un humil intent d’entendre millor qui som i què estem fent.

Com deia Alan Lomax, citat per la seva filla a l’inici de l’espectacle, ‘Estem a punt d’esborrar de la Terra el folklore que encara queda per espatllar. (...) Però demà, quan sigui massa tard i tothom s’avorreixi amb la música automatitzada distribuïda de forma massiva, les nostres filles ens menysprearan per haver llançat el millor de la nostra cultura’.

ENTRADES
DATES
dijous, 10 d'octubre de 2024 - 21:00 h
PREUs
14,00
Entrada anticipada
10,00
ESPAI
Sala Gran
Passeig Pere III, 35 - MANRESA
ET POT INTERESSAR
VEURE’N MÉS