Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
MÚSIQUES DEL CORREFOC DE MANRESA
40 anys Xàldiga - amb la Banda de la UMB

UNA TARDA PER GAUDIR DE LES MELODIES DE LA FESTA DE FOC MÉS MANRESANA

L’any 1983, ara fa 40 anys, va néixer Xàldiga, amb l’objectiu d’organitzar el Correfoc, que de seguida va esdevenir un dels actes principals de la Festa Major de Manresa. A la Mostra s’hi interpreten totes les músiques del Correfoc, i hi balla tot el bestiari. Aquí és on coincideixen Xàldiga i la Unió Musical del Bages (UMB), que comparteixen una mena de secció comuna, la Quants Band, que, des de 1998, interpreta totes aquestes músiques a la Plaça Major el dissabte de Festa Major. Amb els anys i el naixement de la Secció Infantil de Xàldiga, a la UMB s’ha creat la Quants Band Jove, que interpreta les músiques en directe a la Moscada Infantil.

Pocs dies després de la Festa Major podrem veure al Kursaal un recull de totes les músiques, tant del Correfoc com de la Moscada Infantil, interpretades en aquesta ocasió per la Banda de la UMB, amb arranjaments a mida, en col·laboració amb els autors Lluís Toran i Lluís Sarró, i amb algunes sorpreses…

ENTRADES
DATES
diumenge, 3 de setembre de 2023 - 18:00 h