Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
NACIDOS CULPABLES
de Peter Sichrovsky

A ‘Nacidos culpables’ parlen testimonis reals de fills de membres de les SS de l’Alemanya nazi que han heretat una culpa que no és seva però que els acompanya al llarg de la vida i es converteix en una càrrega, tant per ells com per les seves famílies.


Els testimonis que sentirem -en la veu de José Manuel Garzón, que la temporada passada vam veure a ‘Palabras de Miguel’- són durs, sorprenents, esgarrifosos, contradictoris... Durant molts anys han viscut darrere d’un mur de silenci i amb el pas del temps han anat descobrint les mentides que els han acompanyat fins a topar amb una dura realitat que els havia estat amagada i que els col·loca en una recerca constant de la seva identitat.


Com podem tractar aquesta generació que s’enfronta al despertar de la seva consciència, com a víctimes o com a culpables? Després d’escoltar-los, si ho teniu clar, prengueu la decisió.

Espectacle en castellà

DURADA
01:00h
TRADUCCIÓ

Joaquin Candeias

INTÈRPRET

José Manuel Garzón

PIANISTA

José Galiana Pérez

VEU EN OFF GERMANA

Jordina Biosca

VEU EN OFF PRESENTACIÓ

Enric Llort

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador