Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
NADAL, LLUM I MISTERI
Concert del Centenari Francesc Vila

UN HOMENATGE AL MÚSIC, COMPOSITOR, MESTRE I PEDAGOG FRANCESC VILA I GIMFERRER

Ara fa 100 anys, naixia a la vora del riu Llobregat, al poble de Castellbell i el Vilar, Francesc Vila. Un músic, compositor, pedagog, mestre… que transformaria la vida cultural i social d’aquella petita colònia tèxtil, de tot un poble i d’un territori.

Ell va compondre un gran nombre de peces corals, algunes d’elles de gran importància dins el repertori coral català, però a partir d’uns poemes nadalencs, escrits pel seu amic i col·laborador Mn. Joan Farràs, va compondre la bonica cantata nadalenca ‘Nadal, llum i misteri,’ un peça clau del repertori nadalenc català.

El concert està organitzat pels l’Ajuntaments de Sant Vicenç de Castellet i de Castellbell i el Vilar, amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Entitats Corals.

DURADA
01:00h
DIRECCIÓ ARTÍSTICA

Joan Maria Segura Bernadas

DIRECCIÓ MUSICAL

Montserrat Casas

MÚSICS

Joan Miranda (piano), Carme Tobias (violí), Míriam Díez (violoncel), Jos Racero (guitarra)

SOLISTES

Elisabet Soler i Pere Díez

RAPSODA

M. Alba Grauvilardell

BALLARINS

Nàdia Pessarrodona i Guillem Cirera

CORALS QUE HI PARTICIPEN

Capella de Música del Burés, Coral de Salelles, Coral Estel de Gironella, Coral Font del fil, Coral FUB +Gran, Coral lo Lliri, Coral Romança de Callús, Coral Sant Esteve de Balsareny, Coral Talamanca, Escola de música de Puig-Reig, Ja veus, Orfeó Manresà, Orfeó Monistrolenc, Societat Coral Il·lustració Artística de St. Quirze del Vallès, Taral·lejant Albades, i altres col·laboracions

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador