Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
MÚSICA
KURSAAL - SALA PETITA
NENA DACONTE
‘El retorn de Nena Daconte’
ENTRADES
18,00
15,00
15,00

Mai Meneses es va fer coneguda del públic a partir de la segona edició d’Operación Triunfo, però allà no va triomfar. Va triomfar després, fent duet amb Kim Fanlo i reconvertida en Nena Daconte. L’any 2006 van publicar el seu primer CD, “He perdido los zapatos”, i van obtenir el Premi Ondas com a “artista revelació”. El 2008 amb “Tenia tanto que darte”, una cançó del seu segon disc, van arribar al cim de les llistes d’èxits. Dos anys més tard, Mai i Kim es van separar però Nena Daconte va continuar amb la veu de Mai Meneses i amb noves cançons compostes per ella. Els seus següents discos van ser “Una mosca en el cristal” (2010)  i “Sólo muerdo por ti” (2013).

Després d’un temps de silenci, Mai Meneses torna a retrobar-se amb el seu públic i ve de nou a El Club de la Cançó, on ja havia actuat en tres ocasions i que és com la seva casa, per oferir-nos un concert acústic.

DURADA
01:15h
VEU

Mai Meneses

GUITARRA

Sergio Sancho

Amb el suport
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
MÚSICA
divendres, 29 de setembre - 21:00 h
MÚSICA
diumenge, 1 d'octubre - 18:00 h
MÚSICA
dijous, 5 d'octubre - 21:00 h