Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
NENA DACONTE
Renaixent de nou

NENA DACONTE TORNA AL CLUB DE LA CANÇÓ AMB UN NOU DISC

Ja sigui com a Mai Meneses, primer, o més tard com a Nena Daconte, la Mai és una de les bones amigues del Club de la Cançó amb la que hem comptat moltes vegades. L’última va ser el 2017 i ara torna en un moment molt especial. Acaba de treure un llibre autobiogràfic, “Tenía tanto que darte. Amor. música, ansiedad, sueños y locura” on exposa, amb una total transparència, i fins i tot amb cruesa, tant els moments més brillants com els més dolorosos de la seva vida. Al mateix temps té previst treure un nou disc, d’aparició imminent, que podrem descobrir en directe en la seva visita al Club. Serà en un concert acústic on no faltaran les seves cançons més conegudes.


La visita de Nena Daconte, ens alegra sempre, però en aquesta ocasió, quan el seu retorn als escenaris representa també un punt d’inflexió important en la seva vida, ens alegra encara més.

ENTRADES
DATES
dijous, 2 de febrer de 2023 - 19:00 h