Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
OBESES
Amb la Cobla Berga Jove i el Cor d’Obeses

El quartet de música moderna Obeses, la Cobla Berga Jove i el Cor d’Obeses sumen forces en un projecte conjunt revolucionari tant per a l’esfera contemporània com per a la tradicional. Com pot arribar a sonar la formació tradicional catalana interpretant repertori de música moderna? Com pot sonar el repertori tradicional català interpretat per una banda moderna? Aquesta aposta per acostar universos allunyats aportarà llum sobre aquestes qüestions.

Durant l’actuació d’hora i mitja, les peces més importants de la discografia d’Obeses apareixeran presentades amb arranjaments elaborats per Arnau Tordera I, tot sumant els timbres característics de la cobla al món sonor de la banda. Al mateix temps, sense oblidar el llegat de músics catalans, durant el concert es podran escoltar un seguit de peces icòniques del repertori per a cobla reinterpretades per aquesta formació, conjugant tradició i modernitat.

DURADA
01:30h
OBESES

Arnau Tordera I: veu i guitarra
Arnau Burdó: teclats i veus
Maiol Montané: bateria
Jaume Coll: baix

COBLA BERGA JOVE

Queralt Cuadra: flabiol i tamborí
Joan Serra i Júlia Altarriba: tibles
Lluís Gual i Marc Escànez: tenores
Toni Molera i Marc Villegas: trompetes
Martí Badia: trombó
Marcel Comellas i Blai Gragés: fiscorns
Marc García: contrabaix
Denis Rojo: director musical

COR D’OBESES

Judit Muñoz, Anna Solans i Mireia Tarragó, Ainhoa Aguilar, Laura Capellà i Irene Recolons, Joan Mas, Albert Santasusagna i Aran Tiepolo, Adrián Bernal, Joan Climent i Néstor Pindado

FOTOGRAFIA

Carles Segura

Organitza
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador