Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
ÒPERA, DE QUÈ VAS?
3a edició Simfonova, amb Marcel Gorgori

Després de l’èxit de les dues gires que fins ara ha produït el segell Simfonova amb els concerts “Només per a uns quants?” i “La rebotiga de l’òpera”, que vam poder veure al Kursaal, Simfonova presenta ara la seva tercera creació: “Òpera, de què vas?”

L’argument de la pel.lícula ‘Pretty woman’ és exactament el mateix que el de l’òpera ‘La Traviata’, de Giuseppe Verdi. A més, la pel·lícula, té escenes calcades a algunes escenes de l’òpera. L’argument de la pel·lícula West side story, és exactament el mateix que el de l’òpera ‘Romèo et Juliette’, de Gounod, ( i que el de l’obra de Shakespeare ). I encara, la pel·lícula també té escenes calcades a algunes escenes de l’òpera!

Així... per què un dels tòpics operístics més estesos diu: “A l’òpera, la música està molt bé, però els arguments són infumables”?

Els arguments del cine i de l’òpera són molt més pròxims del que sembla, i la música.., la música tu ho decidiràs! “Òpera, de què vas?”, el nou concert de Simfonova!

DURADA
02:20h
IDEA, GUIÓ I DIRECCIÓ

Marcel Gorgori

DIRECCIÓ MUSICAL

Daniel Antolí

SOLISTES

Carles Cosías (tenor)
Isabella Gaudí (soprano)
Carles Pachón (baríton)

ORQUESTRA

Orquestra Barcelona Filharmonia

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador