Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
PEL DAVANT I PEL DARRERA
de Michael Frayn

Hi ha comèdies que mai no passen de moda, veritables clàssics que periòdicament mereixen un espai en les nostres cartelleres i que el públic agraeix recuperar.


És el cas de ‘Pel davant i pel darrera’, titulada originalment ‘Noises off’ i escrita el 1982 per Michael Frayn. El muntatge, totalment renovat i amb nou repartiment d’actors, d’aquest vodevil esbojarrat en versió de Paco Mir i amb direcció d’Alexander Herold, es va estrenar el novembre al Teatre Borràs de Barcelona. La nova versió actualitza novament el text original però mantenint un dels trets que van contribuir a l’èxit del muntatge a Catalunya: el bilingüisme.


Malentesos davant i darrere l’escenari en una doble ficció que narra com una troupe de pèssims actors intenta muntar una obra de teatre. Està considerada una de les comèdies més divertides mai escrites i és per això que es fan reposicions continuades de l´obra tan al West End com a Broadway.

DURADA
02:10h
ADAPTACIÓ

Paco Mir

DIRECCIÓ

Alexander Herold

AJUDANT DE DIRECCIÓ

David Pintó

ESCENOGRAFIA

Jordi Bulbena

INTÈRPRETS

Lloll Bertran
Agnès Busquets
Aleix Albareda
Carme Pla
Miquel Sitjar
Lluís Villanueva
Xavi Serrat
Laia Alsina
Bernat Cot

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador