Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Teatre
PEL DAVANT I PEL DARRERA
de Michael Frayn

Hi ha comèdies que mai no passen de moda, veritables clàssics que periòdicament mereixen un espai en les nostres cartelleres i que el públic agraeix recuperar.


És el cas de ‘Pel davant i pel darrera’, titulada originalment ‘Noises off’ i escrita el 1982 per Michael Frayn. El muntatge, totalment renovat i amb nou repartiment d’actors, d’aquest vodevil esbojarrat en versió de Paco Mir i amb direcció d’Alexander Herold, es va estrenar el novembre al Teatre Borràs de Barcelona. La nova versió actualitza novament el text original però mantenint un dels trets que van contribuir a l’èxit del muntatge a Catalunya: el bilingüisme.


Malentesos davant i darrere l’escenari en una doble ficció que narra com una troupe de pèssims actors intenta muntar una obra de teatre. Està considerada una de les comèdies més divertides mai escrites i és per això que es fan reposicions continuades de l´obra tan al West End com a Broadway.

ENTRADES
DATES
divendres, 10 de maig de 2019 - 18:00 h
dissabte, 11 de maig de 2019 - 17:30 h
dissabte, 11 de maig de 2019 - 21:00 h