Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Teatre
PLAY STRINDBERG
de F. Dürrenmatt, en versió de Joan Torrens

L’Alicia, una antiga, malmesa i esfondrada actriu teatral, i l’Edgar, un capità d’artilleria frustrat i malalt, lliuren un enfrontament psicològic com en un niu d’escurçons. Aquest duel entre el matrimoni guanya intensitat quan apareix en Kurt, un cosí de l’Alicia. Tots tres viuran situacions patèticament gracioses i divertidament cruels.


Ballaran junts una extravagant dansa de mort i destrucció. L’any 1900 Strindberg va escriure ‘Dansa de mort’, una obra sobre els conflictes matrimonials infernals d’Alicia i Edgar que deriven cap a una degradació humana que només té la mort com a única solució per l’alliberament. El 1968 l’escriptor suís Dürrenmatt va voler incidir en la devastació d’aquest matrimoni revestint la història de tints irònics i humorístics que van convertir la tragèdia burgesa original de Strindberg en una comèdia grotesca sobre una tragèdia burgesa. Aquesta és la versió que veurem, adaptada per Joan Torrens.


LA COMPANYIA D’ELS CARLINS DE MANRESA TORNA AL KURSAAL AMB AQUEST CLÀSSIC

ENTRADES
DATES
dijous, 22 de setembre de 2022 - 19:00 h