Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
PRODUCCIONS DE FERRO
‘Rostoll cremat’

La rondalla d’en Joanet de sa Gerra serveix de punt de partida a Toni Gomila i Oriol Broggi per donar vida a ‘Rostoll Cremat’. Director i dramaturg presenten una proposta de reflexió sobre la nostra societat actual a partir del bagatge adquirit de la literatura popular i universal: Joanet de Sa gerra i George Sand com a fil conductor de la narració, amb esquitxos de Shakespeare, Txèhkov, Ibsen i la veu pròpia de l’autor d’’Acorar’. Es tracta d’un espectacle que projecta una nova mirada al nostre passat més recent, oferint un nou mirall on explorar les llums i ombres de la Mallorca turística amb la vista posada en el moment present i cap al futur. Denúncia, ironia, humor, veritat i dubte en un nou text original de Gomila, amb la posada en escena poètica de Broggi.

És una producció del Teatre Principal de Palma i Grec Festival de Barcelona amb Produccions de Ferro i la col·laboració de La Perla 29; i el suport del Govern de les Illes Balears.

DURADA
01:50h
DRAMATÚRGIA

Toni Gomila

DIRECCIÓ

Oriol Broggi

AJUDANT DE DIRECCIÓ

Joan Miquel Artigues

INTÈRPRETS

Toni Gomila, Caterina Alorda, Catalina Florit, Joan Toni Sunyer i Xesca Vadell

Organitza
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador