Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Teatre
PRODUCCIONS DE FERRO
‘Rostoll cremat’

La rondalla d’en Joanet de sa Gerra serveix de punt de partida a Toni Gomila i Oriol Broggi per donar vida a ‘Rostoll Cremat’. Director i dramaturg presenten una proposta de reflexió sobre la nostra societat actual a partir del bagatge adquirit de la literatura popular i universal: Joanet de Sa gerra i George Sand com a fil conductor de la narració, amb esquitxos de Shakespeare, Txèhkov, Ibsen i la veu pròpia de l’autor d’’Acorar’. Es tracta d’un espectacle que projecta una nova mirada al nostre passat més recent, oferint un nou mirall on explorar les llums i ombres de la Mallorca turística amb la vista posada en el moment present i cap al futur. Denúncia, ironia, humor, veritat i dubte en un nou text original de Gomila, amb la posada en escena poètica de Broggi.

És una producció del Teatre Principal de Palma i Grec Festival de Barcelona amb Produccions de Ferro i la col·laboració de La Perla 29; i el suport del Govern de les Illes Balears.

ENTRADES
DATES
divendres, 11 d'octubre de 2019 - 22:00 h