Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
QUICO EL CÉLIO, EL NOI I EL MUT DE FERRERIES
‘Viatge a Buda’

A l’esplendor de la cultura rural, quan la música estava arrelada en tots els àmbits de la societat, a les Terres de l’Ebre la gent del camp es prenia un dia de festa a finals de juliol, quan l’arròs estava birbat, la garriga ben llaurada i el blat tot arreplegat. Aprofitaven per anar de platja o d’excursió pel riu fins a l’illa de Buda i veure el mític Far de Buda.


En aquest nou disc, els Quicos evoquen aquell temps per recuperar el sentit de la festa i els valors regeneradors de la cultura popular. Ho fan amb un espectacle que combina la cançó tradicional amb el teatre popular i el cinema. Tradició i modernitat es retroben a l’escenari: cançons de festa, cants de treball, romanços de cec, titelles, ombres xineses, cinema i noves tecnologies que permeten la recreació en 3D d’elements històrics com el Far de Buda o el vaixell ‘Vapor Anita’.

ENTRADES
DATES
dissabte, 12 d'octubre de 2019 - 21:00 h