Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
QUICO EL CÉLIO, EL NOI I EL MUT DE FERRERIES
‘Viatge a Buda’

A l’esplendor de la cultura rural, quan la música estava arrelada en tots els àmbits de la societat, a les Terres de l’Ebre la gent del camp es prenia un dia de festa a finals de juliol, quan l’arròs estava birbat, la garriga ben llaurada i el blat tot arreplegat. Aprofitaven per anar de platja o d’excursió pel riu fins a l’illa de Buda i veure el mític Far de Buda.


En aquest nou disc, els Quicos evoquen aquell temps per recuperar el sentit de la festa i els valors regeneradors de la cultura popular. Ho fan amb un espectacle que combina la cançó tradicional amb el teatre popular i el cinema. Tradició i modernitat es retroben a l’escenari: cançons de festa, cants de treball, romanços de cec, titelles, ombres xineses, cinema i noves tecnologies que permeten la recreació en 3D d’elements històrics com el Far de Buda o el vaixell ‘Vapor Anita’.

DURADA
01:30h
INTÈRPRETS

Arturo Gaya és Quico el Célio.
Quique Pedret és lo Noi.
Jordi Fusté és lo Mut de Ferreries.
Josep Lanau és Jaumet.
Kike Pellicer és Vicent Ferrer.
Sergi Molina és lo Sinyor Bertomeu

GUIO I DIRECCIÓ

Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries

PEL·LÍCULA

Filmsnòmades

DIRECCIÓ

Jaume Moya

ANUNCIS ANYS 20

Quimo Panisello

Organitza
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador