Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
RAMON ESCALÉ LATIN TRIO & CAMERATA BACASIS
'Indians, cançons d'anada i tornada'

Els “Indians”, aquells catalans que a finals del segle XIX i principis del XX, se’n van anar a ”fer les Amèriques” recalant especialment a l’illa de Cuba. Alguns d’ells van fer fortuna, d’altres, amb prou feines van aconseguir una vida millor que la que havien deixat enrere. Els que van tornar rics van tenir un fort impacte en la societat catalana tant a nivell econòmic com a nivell cultural i social. Fos quina fos la seva sort, la seva empremta va deixar un fort lligam afectiu i cultural entre Cuba i Catalunya que s’ha mantingut en alguns aspectes, especialment el musical.


Indians. Música d’anada i tornada, us convida a visitar melodies cubanes creades pels compositors tradicionals més representatius com Ernesto Lecuona, Israel López Cachao, Bola de Nieve, Coralia López.., passat pel nostre sedàs més mediterrani, impregnant la seva música amb un so contemporani de la mà de Ramon Escalé Trio & Camerata Bacasis.

ENTRADES
DATES
diumenge, 13 de maig de 2018 - 18:00 h