Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
TEATRE
KURSAAL - SALA PETITA
RAPHAËLLE
de la Cia La Conquesta del Pol Sud

Després de ‘Nadia’ i ‘Claudia’, la companyia La Conquesta del Pol Sud -dedicada al teatre documental que combina el treball amb testimonis reals a escena i la investigació periodística- s’ha centrat en l’experiència d’una jove transexual: la Raphaëlle Pérez. És la darrera peça de la trilogia sobre dona, identitat i història.

El recorregut de Raphaëlle està marcat per la lluita, per la recerca de la identitat, per l’autoafirmació, pel trencament dels motlles, pels somnis... Tot i haver nascut a un dels països capdavanters a Europa, França, la vida de la Raphaëlle no ha estat, no és i, potser, no serà gens fàcil. La seva valentia -i les seves aspiracions i decepcions- ens interpel·len directament.


Raphaëlle és una mirada fascinada per un món en plena transformació, una transformació que afecta tots els àmbits de les nostres vides i que, especialment, està redefinint el rol dels gèneres.

Espectacle en castellà

DURADA
01:20h
CREACIÓ I INTERPRETACIÓ

Raphaëlle Pérez
Carles Fernández Giua
Eugenio Szwarcer

DIRECCIÓ

Carles Fernández Giua

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
TEATRE
27 i 28 d'abril - Diverses sessions
TEATRE
dijous, 2 de maig - 20:00 h
TEATRE
3, 4 i 5 de maig - Diverses sessions
TEATRE
diumenge, 5 de maig - 18:00 h