Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Teatre
RASTRES_ARGELERS
d’Aina Huguet

Barcelona 2001. Una trucada. Dues germanes. Uns papers vells. I les últimes paraules de l’àvia, amb un nom que neix de molt endins i ressona en el silenci: «Argelers». Per què, Argelers? Això és el que es pregunten la Clara i la Joana la nit abans del funeral de la seva àvia. I ho descobriran a través de la lectura d’un diari personal que fins ara havia estat desat en una capsa vella, a dins d’un calaix del pis… i de la memòria.


Rastres_Argelers és un viatge en la memòria. La memòria dels refugiats de la Guerra Civil que en el camí de l’exili van ser tancats als camps de concentració francesos, uns camps on hi va regnar una barbàrie extrema de la qual l’Estat francès i el govern franquista van ser còmplices absoluts.


Avui dia, la platja d’Argelers és una meca turística del sud de França. Fa gairebé vuitanta anys –només vuitanta!– els refugiats i les refugiades orinaven, defecaven, parien i morien a la mateixa sorra.


Un espectacle creat, dirigit i interpretat per la manresana Aina Huguet que no us podeu perdre.

ENTRADES
DATES
dijous, 3 d'octubre de 2019 - 20:00 h