Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
RÈQUIEM NOCTURN
Espectacle musical de Pere Faura / La Diürna

UNA COREOGRAFIA ESPECTACULAR PER HOMENATJAR L’UNIVERS ARTÍSTIC DE BOB FOSSE

El coreògraf Pere Faura diu adeu a la dansa. I ho fa a través de l’univers artístic del director de cinema i coreògraf Bob Fosse, gran expert en l’espectacle de la mort, per crear un gran rèquiem festiu i ple de purpurina amb un repartiment multidisciplinari i multigeneracional de nou intèrprets, dos músics en directe i la col·laboració especial de Francesc Orella. Escenes icòniques i d’altres de més desconegudes de Fosse seran reinterpretades en un ritual fúnebre per fer reflexionar sobre la vida de la dansa i la bellesa de la mort.

L’any 1979 Bob Fosse va filmar ‘All that jazz’, un retrat semiautobiogràfic sobre la seva vida com a addicte a les drogues, al sexe i a la feina, que acaba retratant la seva possible mort. Prenent aquesta pel·lícula com a referent, però també la resta del llegat cinematogràfic de Bob Fosse, l’espectacle és un retrat autobiogràfic de l’autor i de la seva mort professional.

* Producció dins el projecte Cèl·lula#2 del Mercat de les Flors, projecte amb col·laboració de la Fundació Banc de Sabadell, amb coproducció de La Diürna i Grec Festival de Barcelona.

 

DURADA
01:40h
CONCEPTE, DIRECCIÓ I COREOGRAFIA

Pere Faura

TEXT

Pere Faura i Marc Angelet

INTÈRPRETS

Odo Cabot, Montse Colomé, Raffaella
Crapio, Mario García Saez, Júlia Irango,
Anamaria Klajnescek/Claudia SolWat,
Gloria March/Sarah Anglada, Toni Viñals i Pere Faura

AMB LA COL·LABORACIÓ ESPECIAL

Francesc Orella

FOTOGRAFIA

Tristán Pérez-Martín

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador