Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
Servei Educatiu

Espectacles del Servei Educatiu del Kursaal. 

espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
Públic familiar
REXICS
Rebuffa!

Es tracta d’un espectacle del Servei Educatiu del Kursaal creat i interpretat expressament per a infants, que permet que els alumnes estiguin asseguts dalt de l’escenari seguint i participant de l’espectacle, a prop dels intèrprets i músics.

Un espectacle adreçat a alumnat d’EI-2 (Educació Infantil, 2 anys

Aquest any oferirem l’ espectacle: ReBuffa! Una revisió de l’espectacle Buffa, amb noves cançons. Aquest espectacle, de producció pròpia, ha estat encarregat expressament pel projecte a un equip de músics i pedagogs musicals, coordinats per Anna Vega i Marta Canellas (pedagogues musicals especialitzades en músiques per a nadons).

Amb ReBuffa!, tal i com vem fer amb l’espectacle anterior Bada Botó (creat pel mateix equip), hem buscat que els nens i nenes coneguin diferents estils de música i puguin participar de manera activa en cada peça musical.

A l’escenari hi haurà 4 músics i una ballarina. Amb ReBuffa! coneixareu el Nap Buf un follet curiós, tendre, entremaliat, despistat i belluguet que ens farà viure la màgia del bosc en una aventura plena de música i de descoberta de petites meravelles.

Escoles participants a la sessió de les 10:30 h
Estel (Avinyó), Rexics (Canet de Fals), UPetita, La Salle (Manresa), Tinet (Navarcles), Sant Josep (Navàs), Escola de Rellinars (Rellinars), Vedruna (Sallent), El Xiulet (Sant Joan de Vilatorrada) i El cuc (Santa Maria d’Oló).

Escoles participants a la sessió de les 12:30 h
El Patufet (Guardiola de Berguedà), L’Espill, l’Espurna (Manresa), Pia (Moià), Paidos (Sant Fruitós) i Els Gallarets (Santpedor).

ENTRADES
DATES
diumenge, 26 de maig de 2024 - 10:30 h
diumenge, 26 de maig de 2024 - 12:30 h