Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
RODRIGO CUEVAS
La Romería

L'ASTURIÀ RODRIGO CUEVAS TORNA A MANRESA PER PRESENTAR 'LA ROMERÍA'

Rodrigo Cuevas presenta nou àlbum i nou espectacle, La Romería. L’asturià torna a Manresa després de rebre els elogis unànimes pel seu anterior disc, produït per Refree, Manual de Cortejo, i de girar per tot el món amb l’espectacle Trópico de Covadonga.

En aquesta ocasió, Cuevas ha produït el nou disc amb el porto-riqueny Eduardo Cabra. El resultat d’aquest xoc interestel·lar és un treball lluminós, càlid i honest. L’espectacle que ha nascut a l’empara dels temes nous trenca amb la imatgeria precedent, però continua sent un show extravertit, calent, ambiciós, alegre i molt ballable.

Tot plegat, molt lligat al concepte de “romeria”, un espai propici a la celebració i a la comunió i per sentir-se lliure de prejudicis. En definitiva, la proposta d’aquest artista total és una experiència cultural i sensorial única, amb denominació d’origen.

DURADA
01:30h
VEU, PANDERETA I PANDERO

Rodrigo Cuevas

PANDERO, PANDERETA, PALMES, VOCODER, CONTRABAIX I VEUS

Mapi Quintana

PERCUSSIONS

Juanjo Díaz

GUITARRES, CORS, PALMES I PANDERO

Rubén Bada

PROGRAMACIONS, SINTES, CORS I ACORDIÓ

Tino Cuesta

FOTOGRAFIA

Marcos Morilla
Beatriz Tafaner

Organitza
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador