Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
RODRIGO CUEVAS
La Romería

L'ASTURIÀ RODRIGO CUEVAS TORNA A MANRESA PER PRESENTAR 'LA ROMERÍA'

Rodrigo Cuevas presenta nou àlbum i nou espectacle, La Romería. L’asturià torna a Manresa després de rebre els elogis unànimes pel seu anterior disc, produït per Refree, Manual de Cortejo, i de girar per tot el món amb l’espectacle Trópico de Covadonga.

En aquesta ocasió, Cuevas ha produït el nou disc amb el porto-riqueny Eduardo Cabra. El resultat d’aquest xoc interestel·lar és un treball lluminós, càlid i honest. L’espectacle que ha nascut a l’empara dels temes nous trenca amb la imatgeria precedent, però continua sent un show extravertit, calent, ambiciós, alegre i molt ballable.

Tot plegat, molt lligat al concepte de “romeria”, un espai propici a la celebració i a la comunió i per sentir-se lliure de prejudicis. En definitiva, la proposta d’aquest artista total és una experiència cultural i sensorial única, amb denominació d’origen.

ENTRADES
DATES
dissabte, 7 d'octubre de 2023 - 21:00 h