Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
MÚSICA - 3/4 DE MÚSICA
ESPAI PLANA DE L'OM - AUDITORI
SANTACANA VALLÈS DUET
Piano i trompeta
ENTRADES
6,00

Piano i trompeta s’entrellacen. Aquest duet explora la sonoritat dels dos instruments emprant un repertori que compagina estandards de jazz i composicions pròpies. El so cru i net, sense baix ni bateria, els permet alliberar-se, tant rítmicament com harmònicament i explorar noves regions dins la improvisació. No hi ha camins pre-establerts, només risc i respecte.


Roger Santacana (Barcelona,1995) va estudiar percussió clàssica i també piano jazz amb Jordi González al Conservatori de Música de Manresa. Graduat en Piano Jazz per l’ESMUC, ha actuat en formacions i amb artistes reconeguts com Perico Sambeat, Jean Toussaint, Stephen Keogh, Joan Sanmartí o Eladio Reinón.

Oriol Vallès (Terrassa, 1993) obté Matrícula d’Honor en acabar el Grau Superior de Jazz i Música Moderna a l’ESMUC, el 2015. Durant la seva trajectòria ha actuat amb músics de renom tant internacionals com Vicent Hering i Jesse Davis, com nacionals: Lluc Casares, Joan Casares, Xavier Hinojosa, Joan Monné o Nono Fernández, entre d’altres.

DURADA
00:45h
PIANO

Roger Santacana

TROMPETA

Oriol Vallès

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
MÚSICA
divendres, 22 de febrer - 21:00 h
MÚSICA
dissabte, 23 de febrer - 21:00 h
MÚSICA
diumenge, 24 de febrer - 18:00 h
MÚSICA
dijous, 28 de febrer - 20:00 h