Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
SANTACANA VALLÈS DUET
Piano i trompeta

Piano i trompeta s’entrellacen. Aquest duet explora la sonoritat dels dos instruments emprant un repertori que compagina estandards de jazz i composicions pròpies. El so cru i net, sense baix ni bateria, els permet alliberar-se, tant rítmicament com harmònicament i explorar noves regions dins la improvisació. No hi ha camins pre-establerts, només risc i respecte.


Roger Santacana (Barcelona,1995) va estudiar percussió clàssica i també piano jazz amb Jordi González al Conservatori de Música de Manresa. Graduat en Piano Jazz per l’ESMUC, ha actuat en formacions i amb artistes reconeguts com Perico Sambeat, Jean Toussaint, Stephen Keogh, Joan Sanmartí o Eladio Reinón.

Oriol Vallès (Terrassa, 1993) obté Matrícula d’Honor en acabar el Grau Superior de Jazz i Música Moderna a l’ESMUC, el 2015. Durant la seva trajectòria ha actuat amb músics de renom tant internacionals com Vicent Hering i Jesse Davis, com nacionals: Lluc Casares, Joan Casares, Xavier Hinojosa, Joan Monné o Nono Fernández, entre d’altres.

ENTRADES
DATES
diumenge, 17 de març de 2019 - 12:00 h