Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
D'Arrel

Cicle de concerts de música d'arrel tradicional

Música
Dansa
SARDANA SUPERSTAR
Una nova creació d’Arnau Tordera I

SARDANA SUPERSTAR és un nou espectacle de teatre musical erigit sobre la peculiar unió d’aquest gènere escènic i la música per a cobla. Una nova creació d’Arnau Tordera I (“OBESES”, “Verdaguer, ombres i maduixes”, “La Gata perduda”, “Les cançons seran sempre nostres”, “Deixa’t estar de romanços!”, etc.) que promet presentar-se com una autèntica revolució tant pels amants del teatre musical com pels de la sardana i la cobla. Una espectacle que s'estrenarà a la Sala Gran del Kursaal com a espectacle Pòrtic de la Fira Mediterrània amb dues funcions, els dies 5 i 6 d'octubre.

El Kursaal acollirà l'estrena d'aquest musical sardanístic d'Arnau Tordera I

Durant mil·lennis les societats han esperat sempre un messies, un salvador singular enviat directament per les esferes divines amb el propòsit d'alliberar la humanitat d'algun mal propi o aliè. Alguns han cregut trobar-lo, alguns altres han negat que pugui existir i d'altres, en canvi, segueixen esperant. La qüestió, però, al marge de qui tingui la raó sobre aquest assumpte, és que davant d'una amenaça de dimensions colossals no hi ha cap profeta conegut que pugui oferir una salvació factible. Però què dimonis hi té a veure, la sardana, amb tot això? Alguna profecia parla d'aquesta dansa ancestral? Per descobrir-ho hauràs de venir a veure-ho.

ENTRADES
DATES
dissabte, 5 d'octubre de 2024 - 20:00 h
diumenge, 6 d'octubre de 2024 - 18:00 h
PREUs
20,00
18,00
15,00
ESPAI
Sala Gran
Passeig Pere III, 35 - MANRESA
ET POT INTERESSAR
VEURE’N MÉS