Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
SAU
‘Mil i una nits i uns quants dies’

Han passat 24 anys des que es va publicar l’últim disc de Sau. Més de 1.000 nits i força, força dies més. I entre els membres de la banda feia dies que s’incitaven els uns als altres amb el “per què no…?”.

Ara són davant d’un nou repte, el retorn a l’escena discogràfica, després de 24, anys amb nous temes recollits al disc ‘Mil i una nits i uns quants dies’. Sau30 és la gira amb la qual la banda es retroba amb l’essència d’aquell rock brillant, que li és tant propi, i li dona nous tocs sonors amb un plantejament global eclèctic i molt variat. Mirades més grans. Potser més serenes. Però que quan agafen l’instrument, brillen i fan vibrar com sempre.

La banda torna al Kursaal amb Pep Sala al capdavant i la incorporació a la veu de Jonathan Argüelles amb un concert on no faltaran les cançons de Sau que han traspassat edats, modes i fronteres.


SAU TORNA ALS ESCENARIS AMB NOVES CANÇONS I LES CANÇONS DE SEMPRE, DESPRÉS DE 24 ANYS!

ENTRADES
DATES
divendres, 2 de desembre de 2022 - 20:00 h