Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
SET OF SETS
de Guy Nader i Maria Campos

*ATENCIÓ: Aquest espectacle ha quedat reprogramat a aquesta data, ja que es va haver de suspendre la funció del dia 27 de març de 2021, d’acord amb les mesures preses per pal·liar els efectes del Coronavirus. 

 

RECONEGUT AMB EL PREMI A MILLOR COREOGRAFIA I MILLOR ESPECTACLE NACIONAL ALS PREMIS DE LA CRÍTICA

 

L’última creació de la companyia GN|MC Guy Nader | Maria Campos recrea la repetició i el ritme en el moviment d’uns cossos que incessantment desafien la gravetat, com una metàfora de la naturalesa repetitiva de la mateixa existència i la idea de la persistència. ‘Set of sets’ és un viatge de cooperació conjunta, de precisió i de rigor que porta la nostra atenció cap a la percepció de l’infinit, el temps i la memòria creant un laberint sense fi de cossos en acció.

La companyia GN|MC explora la noció del temps com a concepte fonamental. Indagant en la idea de l’infinit com bucle que no cessa i amb l’interès constant en el delit de la repetició, ‘Set of sets’ pretén atreure la nostra atenció cap a la percepció del temps, la memòria i les experiències viscudes, una sèrie d’oportunitats infinites de temps i espai per ser comparat.

 

Consulta les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 AQUÍ

DURADA
01:00h
IDEA I CONCEPTE

Guy Nader | Maria Campos

DIRECCIÓ

Guy Nader

MÚSICA

Miguel Marín

CREACIÓ I INTERPRETACIÓ

Maria Campos, Guy Nader, Noé Ferey (Lisard Tranis), Patricia Hastewell (Clementine Telesfort), Alex De Vries (Csaba Varga), Tina Halford (Roser Tutusaus), Héctor Plaza (Tom Weksler)

FOTOGRAFIA

Martí Albesa

Organitza
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador