Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
SET OF SETS
3r Festival de Dansa Batecs

*ATENCIÓ: Aquest espectacle ha quedat suspès en compliment de les directrius anunciades aquest matí per la Generalitat de Catalunya, i també d’acord amb les mesures preses per l’Ajuntament de Manresa, per pal·liar els efectes del Coronavirus. COMUNICAT

 

RECONEGUDA AMB EL PREMI A MILLOR COREOGRAFIA I MILLOR ESPECTACLE NACIONAL ALS PREMIS DE LA CRÍTICA, OBRIRÀ EL FESTIVAL BATECS

 

L’última creació de la companyia GN|MC Guy Nader | Maria Cam - pos recrea la repetició i el ritme en el moviment d’uns cossos que incessantment desafien la gravetat, com una metàfora de la natu - ralesa repetitiva de la mateixa existència i la idea de la persistència. ‘Set of sets’ és un viatge de cooperació conjunta, de precisió i de rigor que porta la nostra atenció cap a la percepció de l’infinit, el temps i la memòria creant un laberint sense fi de cossos en acció.

 

La companyia GN|MC explora la noció del temps com a concepte fonamental. Indagant en la idea de l’infinit com bucle que no ces - sa i amb l’interès constant en el delit de la repetició, ‘Set of sets’ pretén atreure la nostra atenció cap a la percepció del temps, la memòria i les experiències viscudes, una sèrie d’oportunitats infi - nites de temps i espai per ser comparat.

DURADA
01:00h
IDEA I CONCEPTE

Guy Nader | Maria Campos

DIRECCIÓ

Guy Nader

MÚSICA

Miguel Marín

CREACIÓ I INTERPRETACIÓ

Maria Campos, Guy Nader, Lisard Tranis, Clementine Telesfort, Tina Halford (Roser Tutusaus), Alfonso Aguilar (Csaba Varga), Héctor Plaza (Tom Weksler)

FOTOGRAFIA

Martí Albesa

Organitza
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador