Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
DANSA
KURSAAL - SALA GRAN
SET OF SETS
3r Festival de Dansa Batecs
ENTRADES
15,00
12,00
6,00

*ATENCIÓ: Aquest espectacle ha quedat reprogramat a aquesta data, ja que es va haver de suspendre la funció del dia 27 de març, d’acord amb les mesures preses per pal·liar els efectes del Coronavirus. 

 

RECONEGUDA AMB EL PREMI A MILLOR COREOGRAFIA I MILLOR ESPECTACLE NACIONAL ALS PREMIS DE LA CRÍTICA, OBRIRÀ EL FESTIVAL BATECS

 

L’última creació de la companyia GN|MC Guy Nader | Maria Cam - pos recrea la repetició i el ritme en el moviment d’uns cossos que incessantment desafien la gravetat, com una metàfora de la natu - ralesa repetitiva de la mateixa existència i la idea de la persistència. ‘Set of sets’ és un viatge de cooperació conjunta, de precisió i de rigor que porta la nostra atenció cap a la percepció de l’infinit, el temps i la memòria creant un laberint sense fi de cossos en acció.

 

La companyia GN|MC explora la noció del temps com a concepte fonamental. Indagant en la idea de l’infinit com bucle que no ces - sa i amb l’interès constant en el delit de la repetició, ‘Set of sets’ pretén atreure la nostra atenció cap a la percepció del temps, la memòria i les experiències viscudes, una sèrie d’oportunitats infi - nites de temps i espai per ser comparat.

 

 

Consulta les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 AQUÍ

DURADA
01:00h
IDEA I CONCEPTE

Guy Nader | Maria Campos

DIRECCIÓ

Guy Nader

MÚSICA

Miguel Marín

CREACIÓ I INTERPRETACIÓ

Maria Campos, Guy Nader, Lisard Tranis, Clementine Telesfort, Tina Halford (Roser Tutusaus), Alfonso Aguilar (Csaba Varga), Héctor Plaza (Tom Weksler)

FOTOGRAFIA

Martí Albesa

Organitza
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
DANSA
diumenge, 11 d'abril - 18:00 h
MÚSICA
dissabte, 8 de maig - Diverses sessions
MÚSICA
divendres, 14 de maig - 20:30 h