Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Teatre
SOPAR AMB BATALLA
de Jordi Casanovas

UNA COMÈDIA NEGRA QUE RETRATA L'AMISTAT D'UN GRUP D'AMICS I COM LES COSES ES TORCEN I AFLOREN ENTRE ELLS LES EMOCIONS MÉS GROTESQUES 

SOPAR AMB BATALLA és una comèdia negra, negríssima, en què podrem veure aflorar el pitjor, el més grotesc i el més hilarant de cada un d’aquests set personatges que, aquesta nit, només tenien previst sopar, passar-ho bé i riure una mica. La rialla es torçarà. Molts riures, molts nervis i girs inesperats.

La Cris i el Dani s’estimen. La Cris és més jove. El Dani vol casar-se i tenir fills. La Cris encara vol passar moltes nits de festa amb els seus amics més moderns. Avui conviden a tota la colla de la Cris a sopar a la seva nova casa, una caseta als afores de Barcelona, lluny del soroll, lluny de tota activitat d’oci, de tota festa. La casa somiada per en Dani, un comptable amb una vida tranquil·la i casolana. 

L’arribada dels amics provocarà incomoditat en el Dani fins al punt que un d’ells faci una broma de molt mal gust que afecta directament al Dani. A partir de llavors, uns i altres hauran de prendre partit, a favor del Dani o d’en Rafa, l’amic bromista. Una discussió, que escalarà fins arribar a baralla per acabar convertint-se en una guerra.

 

 

Consulta les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 AQUÍ

ENTRADES
DATES
dissabte, 13 de febrer de 2021 - 20:00 h
diumenge, 14 de febrer de 2021 - 18:00 h