Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
STRAD, EL VIOLINISTA REBEL
‘Ícaro’

CLÀSSICS DEL ROCK, FLAMENC... INTERPRETATS PER UN DELS VIOLINISTES MÉS BRILLANTS DEL MOMENT

‘STRAD, el violinista rebel’ arriba al Kursaal per primera vegada amb un xou explosiu. Presentarà ‘Ícaro’, un concert amb temes propis, però també amb temes clàssics del rock, el flamenc o el pop, i acompanyat d’una escenografia espectacular: un avió biplà de mida real dalt de l’escenari.

Una aventura emocionant amb la història real d'un avi i el seu net, que mostra la perseverança d'aquest últim per complir la voluntat del seu avi. Per aconseguir-ho construirà durant l'espectacle un avió de dimensions reals amb el qual podrà arribar al cel i fer així el comiat que no va poder tenir en vida. 

Considerat un dels violinistes més virtuosos del moment, Jorge Guillén - àlies STRAD - és el violinista principal de les formacions del l’increïble Ara Malikian; com ara La Orquesta en el Tejado, 15, Mis primeras Cuatro Estaciones, La Banda de Ara Malikian, La Increíble historia del violín, etc.


Al Kursaal, el veurem liderant una formació de cinc músics brillants que amb la seva energia i talent ens faran vibrar d’emoció per enlairar-nos més enllà de les estrelles!

DURADA
01:40h
DIRECCIÓ ARTÍSTICA

Jorge Guillén STRAD

DIRECCIÓ MUSICAL

David García

DIRECCIÓ ESCÈNICA

Jorge Guillén STRAD
David Ottone
Juan Ramos

INTÈRPRETS

Jorge Guillén STRAD (violí)
Tania Bernáez Abad (baix)
Vicente Hervás (bateria)
Joaquín Alguacil (guitarres)
David García (Teclats)

FOTOGRAFIA

Nacho R. Piedra

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador