Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
espectaculo_finalitzado
espectaculo_finalitzado
Música
THE HANFRIS QUARTET + ORIOL GONZÁLEZ CRAZY TRIO
‘Barbershop music’

The Hanfris Quartet és un grup vocal masculí format el 2009 i tres vegades medalla d’or al Campionat d’Espanya de Quartets Barbershop. Els quatre membres, que compten amb una llarga trajectòria en formacions d’expressió exclusivament vocal, ajunten les seves capacitats per oferir un concert d’alta qualitat tècnica i interpretativa.


El concepte d’espectacle arrenca de l’estil Barbershop i s’amplia i es projecta mitjançant una proposta dinàmica i d’alta connexió amb el públic, presentant versions de cançons de rock&roll, estàndards del jazz, swing, musicals, pel·lícules de Disney, temes en català i peces pròpies de l’estil.

The Hanfris Quartet tornen al Kursaal per actuar dins del cicle Gust de Jazz, i molt ben acompanyats per l’Oriol González Crazy Trio.


No us perdeu aquest concert del cicle Gust de Jazz, que converteix la sala petita del Kursaal en un club de jazz tot fent un mos durant l’actuació.

ENTRADES
DATES
diumenge, 15 d'abril de 2018 - 20:00 h