Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
THE HANFRIS QUARTET + ORIOL GONZÁLEZ CRAZY TRIO
‘Barbershop music’

The Hanfris Quartet és un grup vocal masculí format el 2009 i tres vegades medalla d’or al Campionat d’Espanya de Quartets Barbershop. Els quatre membres, que compten amb una llarga trajectòria en formacions d’expressió exclusivament vocal, ajunten les seves capacitats per oferir un concert d’alta qualitat tècnica i interpretativa.


El concepte d’espectacle arrenca de l’estil Barbershop i s’amplia i es projecta mitjançant una proposta dinàmica i d’alta connexió amb el públic, presentant versions de cançons de rock&roll, estàndards del jazz, swing, musicals, pel·lícules de Disney, temes en català i peces pròpies de l’estil.

The Hanfris Quartet tornen al Kursaal per actuar dins del cicle Gust de Jazz, i molt ben acompanyats per l’Oriol González Crazy Trio.


No us perdeu aquest concert del cicle Gust de Jazz, que converteix la sala petita del Kursaal en un club de jazz tot fent un mos durant l’actuació.

DURADA
01:20h
THE HANFRIS QUARTET:

Jordi Forcadell i Mas
Gener Salicrú i Soler
Adrià Sivilla Ebri
Juan Bertrand Castrodeza

ORIOL GONZÁLEZ CRAZY TRIO:

Oriol Gonzàlez (bateria)
Jordi Griso (trompeta i piano)
Ariel Vigo (saxo)

Organitza
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador