Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
ÒPERA
KURSAAL - SALA GRAN
TURANDOT
de Giacomo Puccini

L'ÒPERA PÒSTUMA DE PUCCINI, UN DELS TÍTOLS MÉS EMBLEMÀTICS DE TOT EL REPERTORI OPERÍSTIC

Aquesta òpera, molt popular per la seva espectacularitat, deixa molt enrere el verisme puccinià per endinsar-se en un drama ambientat en una Xina llegendària. En un imperi atemorit, la cruel princesa Turandot condemna a mort els seus nombrosos pretendents, que no encerten els tres enigmes que ella els proposa i que, malgrat la mort quasi segura, acudeixen a Pequín. El príncep Calaf, en veure la bellesa i el poder de Turandot, decideix acceptar el desafiament. Des de l'instant en què la veu, queda enamorat d'ella i està disposat a arriscar-ho tot per conquerir el seu cor. Calaf resol els tres enigmes, però Turandot no es dona per vençuda. El príncep li diu que si descobreix el seu nom abans de l’alba, ell haurà de morir. Amb l'ajuda de Liù, la jove i dolça esclava, Calaf manté el seu nom en secret. Al final, Turandot accepta aparellar-se amb Calaf i diu que ja coneix el seu nom: Amor!

Una història complicada i enigmàtica servida per una música majestuosa i espectacular, que inclou l’ària “Nessun dorma”, una de les més aclamades de tot el repertori operístic, però també altres moments musicals destacats com les àries “In questa reggia” (Turandot) o “Tu che di gel sei cinta” (Liù).

DURADA
02:45h
DIRECCIÓ MUSICAL

Daniel Gil de Tejada

DIRECCIÓ D’ESCENA I VESTUARI

Carles Ortiz

SOLISTES

Maribel Ortega
Antoni Lliteres
Ivana Ledesma / Violeta Alarcón
Jordi Casanova
Carles Daza
Jorge Juan Morata
Marc Sala
Cristòfol Romaguera

Organitza
PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador
ET POT INTERESSAR
ÒPERA
dimecres, 1 de novembre - 18:00 h
ÒPERA
dimecres, 13 de març - 18:00 h