Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització.

MÉS INFORMACIÓ
ULL DE BOIRA
de Daniel Vallejo

‘Ull de Boira’ és una obra del jove compositor moianès Daniel Vallejo que destaca pel seu esperit innovador, basada en el llibret juvenil ‘Ojo de Nube’ de Ricardo Gómez.

Un nen indi neix cec en una tribu en què veure-hi és imprescindible per sobreviure. La seva mare, Avet Florit, durant molt de temps amaga la seva ceguesa. Una obra que posa en qüestió les discapacitats de les persones, ja que el paper d’Ull de Boira esdevindrà clau per al futur de tota la tribu. L’ obra que parla sobre la confiança d’una mare en el seu fill posant en valor les capacitats dels infants i la cura i l’escolta a la natura..

‘Ull de Boira’ és una obra ambiciosa i atrevida, difícil d’etiquetar, que combina l’estil contemporani i clàssic. Hi intervenen solistes i un cor infantil que ens recorda que a finals de novembre se celebra el dia dels drets dels infants. L’obra es va estrenar el 2017 amb motiu del 10è aniversari de l’Orquestra de Collsuspina. En aquesta ocasió s’afegeixen al projecte la Camerata Bacasis i la Coral Escriny.

DURADA
01:00h
COMPOSICIÓ I DIRECCIÓ MUSICAL

Daniel Vallejo

LLIBRET

Victòria Rives, Daniel Vallejo
Eusebi Carnicero, Mariona Ferret, Anna Vallejo

CORS

Coral Escriny de Santpedor, dirigida per Marc Reguant
Escolania de Castellterçol, dirigida per Elisenda Cabero i Carles Farreras

ORQUESTRA

Camerata Bacasis, dirigida per Jordi Coll, i Orquestra de Collsuspina, dirigida per Daniel Vallejo

SOLISTES

Núria Dardinyà, Mateu Ribó
Isidre Badia, Mònica Torras I
M. Àngels Tatjé

PREPARA LA TEVA VISITA
Serveis a l’espectador